Menú Cerrar

La llum

¡¡¡Hola familia!!!  Quant de temps!!! 

Suposo que tots hem passat aquest mes pel mateix…ensopegada…m’aixeco, em pentino…. faig com si res….i me la pego un altre cop!!!  😉 😉

Així he estat jo…igual vosaltres heu tingut més sort… Aquest mes era de súper neteja, de treure coses que no sabiem ni que existien….ja no era rascar el cul del pot!!! Jo he foradat el cul i he anat una mica més enllà…. ;-))))

Fa uns dies vaig poder entendre el per què de tot això…es tractava de buidar-nos de tal manera que diguèssim… Saps què? M’és igual tot, torno a començar….

Un Reset en tota regla!!!

I per què aquest reset?? Doncs per que ja no estem en la mateixa línea temporal, ni en la mateixa dimensió….. per que com segurament heu llegit a molts llocs el planeta ja ha canviat de dimensió i nosaltres amb ell.

Les coses no són pim pam, estic en una dimensió i demà passo a l’altra….les coses tenen el seu temps…xq el planeta ens te a nosaltres i a molts altres èssers vius que han de passar o no…tot necessita el seu temps…..parlo de temps i temps però el temps no existeix….per nosaltres si …però per la resta de l’univers no….així que si esteu angoixades xq se us ha passat no se quin eclipsi o no se quina lluna….esteu tranquiles podeu conectar amb aquell moment i fer el que us sembli….tot és molt fàcil…tot és amor….tot és perfecte…

Quin rollo us estic pegant… ;-))) Al grano Elisenda!!!

El codi que he compartit te una finalitat molt clara….ajudar a totes aquelles persones conscients a integrar totes aquelles emocions i experiències d’aquesta vida i vides passades que la mare terra per amor a nosaltres havia acceptat com a pròpies i no li corresponien….

Què??? Què dius Elisenda???

Doncs estic dient que el planeta fa milers d’anys que s’està menjant la nostra porqueria….ooohhhh què fort!!! Siiii…. i ara toca que ens fem responsables de tota aquesta energia xunga!!! La terra ens va ajudar en el seu moment xq no érem capaços de gestionar les nostres emocions, però ara que tenim una consciència més o menys digna…podem alliberar-la de tot aquest pes!!! Ens hem de fer responsables…cadescú de la seva seva part…i si pots de més….i alleugerir-te tu i al planeta!!! Toma ya!!!

Com ho farem??? Doncs mira el codi i demana que tota aquella energia que la mare terra te acumulada en nom teu entri pel teu cor…sigui acceptada com a aprenentatge i saviesa…i surti del cor cap a la font (creador o el que tu sentis)…com a informació….som els periodistes del planeta..informant a l’univers….

Doncs aquest codi és per això!!!

Per ajudar-te a acceptar i alliberar tot el que et correspon, ajudar al planeta i seguir tots junts en la següent dimensió!!!

Per cert en la propera dimensió jo seré de color blau brillant i tindré forma d’ou!!! ;-))))))

Suposo que no necessiteu que us digui com utilitzar el codi…..

Molts petonets a tots…feliç entrada a la nova dimensió…

Amb molt d’amor.