Menú Cerrar

L’hora de la transformació.

La geometria que estàs veient incorpora l’estructura del cor, un nou sistema de reconeixement una nova manera de percebre, una geometria diferent, una configuració diferent, una alternativa i una opció… és un canvi de línea temporal.…. Noves línees s’obren al vostre davant, noves opcions, nous camins per accedir a ells… heu de canviar la vostra percepció, heu d’escollir, em vull mantenir on estic i que em segueixin passant les mateixes coses que em passen sempre o canvio de línea i escullo viure les coses d’una manera diferent, tenir una visió diferent…sentir de manera diferent…Si sempre fem les mateixes coses, sempre ens passaran les mateixes coses, els resultats sempre seran iguals…El que ens diu aquest codi és…escull fer les coses de una manera diferent… y viuràs situacions diferents. Davant teu s’obre un camí, un camí nou, que tu pots escollir, no és bo ni dolent, és una opció, una opció diferent per tenir una vida diferent, la transformació a traves dels sentiments de les emocions sentir es aprendre ens hem de permetre sentir quan ens permetem sentir plenament les emocions que es produeixen en el nostre dia a dia, sense bloquejar-les, encara que no ens agradin, aquest aprenentatge es transforma, en una informació per nosaltres i per l’univers, això és el que hem vingut a fer, hem vingut a explicar a l’univers el que sentim…hem vingut a explicar les nostres sensacions, les nostres experiències. En el moment en que no ens permetem experimentar i sentir plenament, estem bloquejant aquesta informació en el nostre interior i no és lliurada a l’univers, de manera que aquesta informació queda retinguda en el nostre interior i ens provoca malestar físic, mental i emocional…No hem de tenir por a viure i a experimentar, no hem de tenir por a res….hem encarnat per viure i experimentar plenament…No fer-ho significa negar la teva encarnació…encarnar és experimentar i és sentir. Ha arribat un moment en que és molt important l’acció, escollir, escollir què és el que volem…ja no queda temps per estar mirant cap a una altra banda, vivint el mateix dia rere dia en un cercle sense fi…ja no és el moment…però teniu una altra opció fer un pas endavant i decidir fer un canvi, un gran canvi en la vostra vida, s’ha de ser valent, ens hem de decidir…

“Vull seguir vivint la vida de sempre??? O em permeto i decideixo que vull canviar???

Decideixo viure els meus somnis i les meves il•lusions, les coses que em fan feliç…totes aquelles idees que m’obren el cor… Vull experimentar això???? Doncs ara és el moment!!! Ara és el moment de canviar, de fer coses noves, és el moment d’obrir-se…la tristor, la desgracia , el patiment , la queixa, escoltar les penes de tothom són una opció.. ens estan donant l’oportunitat de fer les coses d’una altra manera…doncs aprofitem-la!!!
Aquest codi el que fa és obrir un portal directe que us connectarà amb aquesta opció de canvi de vida… Aquest portal és un immens SI a fer les coses diferents, és un SI a accepto que el que he viscut m’ha servit per créixer, per evolucionar, però ara vull fer-ho des de l’amor, des de l’equilibri…vull percebre la meva realitat des de la consciencia unitària, des de la consciencia del cor…Ser capaç de veure que tots estem en el mateix vaixell i veure el millor de cada persona sempre…El canvi de percepció és el més important…


Aquest codi el que farà és posar a la teva vida, si així ho has decidit, persones, informació, situacions, muntarà al teu voltant les estructures necessàries per fer aquest canvi…es qüestió de temps…no es tracta d’un acte de fe…això passarà… si tu ho has decidit…això es produirà…
Els canvis venen per que nosaltres els fem possibles i haurem d’estar atents i posar de la nostra part, tenir l’antena ben activada per detectar aquelles coses que estan passant a la nostra vida que són missatges que ens estan dient…EEEiiii desperta!!! Aquí tens una oportunitat!!! I nosaltres les aprofitarem…


Mireu el codi…integreu-lo en el vostre dia a dia…és un portal de transformació, és una porta a la renovació, és una porta al canvi….els vostres guies estan connectats amb aquest portal si voleu podeu demanar que us acompanyin en meditació…hi ha molts essers de llum al voltant del portal, el sostenen amb la seva energia perquè totes aquelles persones que ho desitgin puguin connectar amb ell i puguin fer aquest pas, aquest canvi, aquesta transformació…

Ens veiem en aquest nou món!!! Molts petonets a totes i tots!!!